Thursday 23 September 2021

Alles over Papendrecht

Presentatie Verkiezingsprogramma CU

Presentatie Verkiezingsprogramma CU

01 oktober 2009
Van 20:00 uur tot en met 22:00 uur

Het bestuur van kiesvereniging Papendrecht van de Christen Unie presenteert vandaag haar leden  de kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2010. Ook het concept verkiezingsprogramma, getiteld ‘Stabiel en betrokken, zichtbaar en dichtbij’ wordt gepresenteerd. 

U, CU lid, potentieel CU lid of de CU een warm hart toedragend, bent van harte uitgenodigd om deze vergadering bij te wonen.

Voor de pauze worden de kandidaten van de kandidatenlijst aan u voorgesteld. Daarna zal de net voorgestelde lijsttrekker de meeste essentiële punten uit het nieuwe verkiezingsprogramma aan u presenteren. Na de pauze kunt u met de huidige fractieleden in debat over een aantal van deze verkiezingspunten.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Christen Unie Papendrecht

Elimkerk aan de P.C. Hooftlaan 178

papendrecht.christenunie.nl
Deel dit bericht met je vrienden!