Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Presentatie Evolutie of schepping

04 oktober 2009
Van 19:45 uur tot en met 22:00 uur

Het jaar 2009 is het Darwin-jaar en dat zal weinig Nederlanders ontgaan zijn. Maar wat moeten we met Darwin en de evolutie? Het lijkt in tegenspraak met wat de Bijbel leert over de geschiedenis van de aarde en de mensheid. Wat vertellen de feiten?

De Vrije Baptistengemeente Papendrecht organiseert daaom een speciale thema-avond over schepping en evolutie. Hierbij zal Frans Gunnink van de Mediagroep In Genesis in een boeiende powerpointpresentatie enkele 'moeilijke' punten langslopen en ons denken op dit gebied aanscherpen.

De bijeenkomst zal prima te volgen zijn, ook voor jongeren vanaf 12 jaar. De avond begint om 19:45 met koffie/thee. Toegang gratis.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Vrije Baptisten Gemeente Papendrecht

Gebouw De Spil aan de Stellingmolen 184

info@baptistenpapendrecht.nl www.scheppingofevolutie.nl
Deel dit bericht met je vrienden!