Thursday 23 September 2021

Alles over Papendrecht

Wie kan vertellen over de geschiedenis van Papendrecht

08 oktober 2009
Van donderdag 08 oktober 2009 tot en met zondag 11 oktober 2009


Stichting de LuiaardVrouwe organiseert van 8 t/m 11 oktober 2009 de manifestatie Aan de lange weg. Deze manifestatie bestaat naast een hoorspel uit een educatief programma waarvoor de organisatie op zoek is naar mensen die tussen 1940 en 1980 woonachtend zijn geweest in Papendrecht en daar nog steeds woonachtend zijn. Deze mensen zouden wij graag interviewen over hun eigen geschiedenis in Papendrecht.

Het interview kan gaan over veranderingen in de wijk, de oorlog, de watersnoodramp,de schoolperiode enz. De educatief medewerker van Stichting de LuiaardVrouwe samen met twee leerlingen van een middelbare school komen het interview afnemen. Daarna zullen de leerlingen onder begeleiding hier een verhaal over schrijven. Dit verhaal wordt gepubliceerd in een boek met foto's van toen en nu. Dit boek wordt uitgegeven tijdens de manifestatie.

Als u mee wilt doen aan het interview, dan krijgt u een exemplaar van dit boek en mag u de manifestatie gratis bezoeken. Voor meer informatie of als u zich aan wilt melden voor het afnemen van een interview kunt u contact opnemen met Dana Gooijer op telefoonnummer 06-48264423 of per e-mail dmgooijer@telfort.nl. Voor meer informatie over Stichting de LuiaardVrouwe kunt u kijken www.deluiaardvrouwe.nl.

Info

Organisator:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Stichting de LuiaardVrouwe

06-48264423

dmgooijer@telfort.nl www.deluiaardvrouwe.nl
Deel dit bericht met je vrienden!