Thursday 23 September 2021

Alles over Papendrecht

Marathon muziekvereniging Excelsior: 24 uur blazen voor 3 goede doelen

Marathon muziekvereniging Excelsior: 24 uur blazen voor 3 goede doelen

09 oktober 2009
Van vrijdag 09 oktober 2009 tot en met zaterdag 10 oktober 2009


 

Muziekvereniging Excelsior Papendrecht houdt in haar verenigingsgebouw een 24-uurs blaasmarathon waarvan de opbrengst (d.m.v. sponsoring) ten goede komt aan 3 goede doelen: Stichting On Wheels, Duchenne Parent Project en de verenigingskas van Excelsior zelf.

Het verenigingsgebouw van Excelsior is gedurende het gehele etmaal toegankelijk voor luisteraars en belangstellenden; iedereen is van harte welkom om de muzikanten een hart onder de riem te steken en ook op het buitenterrein zal een aantal activiteiten plaatsvinden. Gedurende het laatste uur van de marathon, zaterdagavond 18.00 - 19.00 uur, zal er een afsluitend concertje plaatsvinden, waarbij iedereen van harte welkom is.

 

 

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Muziekvereniging Excelsior Papendrecht

Papendrecht

615 91 62

info@excelsiorpapendrecht.nl www.excelsiorpapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!