Thursday 23 September 2021

Alles over Papendrecht

Themabijeenkomst voor mantelzorgers

Themabijeenkomst voor mantelzorgers

22 oktober 2009
Van 14:00 uur tot en met 16:00 uur

Vandaag is er weer een themabijeenkomst voor mantelzorgers en belangstellenden. Gastspreker voor deze bijeenkomst is Mevr. Marrie Kicken, maatschappelijk werkster bij de Rivas.

Het thema voor deze morgen is: Als ik zorg voor een ander: Hoe hou ik dit vol en hoe stel ik mijn grenzen?
Grenzen stellen heeft alles te maken met voor jezelf opkomen, assertief durven zijn in het contact met degene waarvoor gezorgd wordt. Bewust zijn van de manier waarop je communiceert, kan hierbij een hulpmiddel zijn. De volgende vragen komen o.a aan de orde: Hoe kan ik het zorgen volhouden? Mag ik nee zeggen? Wat is belastend bij het zorgen en wat geeft u kracht om het vol te houden? Is er nog een evenwicht tussen in- en ontspanning, of is uw motto: “Ik leef want ik zorg”? Waar loopt u tegenaan, wat maakt het zwaar?

Als u zich hierin herkent,  bent u van harte welkom. Neem voor meer informatie contact op.

 

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Gerda Verschoor (Ouderenadviseur bij de SWOP)

Het Dienstencentrum aan de Gerbrandystraat 31

615 47 41

www.swopapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!