Thursday 23 September 2021

Alles over Papendrecht

Workshop tafeldecoratie

27 oktober 2009
Van 19:30 uur tot en met 00:00 uur

Tegen betaling van € 15,- gaat een ieder die meedoet aan het eind van de avond met een zelfgemaakte, schitterende tafeldecoratie naar huis. Vanzelfsprekend zal het onder het genot van een kopje koffie of thee met zelfgebakken koek een hele gezellige avond worden.

Een deel van de opbrengst zal naar de stichting Noodopvang Papendrecht gaan. Deze stichting heeft al heel wat jaren vluchtelingen aan woonruimte geholpen. Momenteel gaat het om nog 3 gezinnen die wachten om een uitspraak van hun asielprocedure.

De organisatie van deze avond is in handen van Ontmoeting Met Vrouwen, een groep dames die al vele jaren ochtenden beleggen waarbij al heel wat leuke contacten zijn ontstaan. Voor opgave en informatie kunt u bellen. Geef u snel op, want vol is vol.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Meta van Hemmen (Ontmoeting Met Vrouwen Papendrecht)

in Gebouw de Wijngaard aan het Oosteind (ingang: onder aan de dijk aan de Tiendweg, achter tuincentrum 't Waaltje)

641 23 60

Deel dit bericht met je vrienden!