zondag 5 december 2021

Alles over Papendrecht

Christmas Acoustic Sunday

Christmas Acoustic Sunday

13 december 2009
Van 14:00 uur tot en met 16:30 uur

Op een zondagmiddag heerlijk genieten van en luisteren naar artiesten uit Papendrecht en omstreken…? Dat kan tijdens de Acoustic Sunday.

Vandaag verzorgt voor de pauze percussiegroep de Darbouka Boys een spetterend optreden. Zij zullen een ieder verbazen met hun strakke beats uit alle windstreken van de wereld. De Darbouka Boys zullen optreden met hun nieuwe bezetting!

Hierna zullen de Knotkids (van basisschool de Knotwilg) een aantal kersliedjes ten gehore brengen. Dit optreden zal het publiek zeker in de kerstsfeer brengen. Na de pauze zal het pop-rock-koor Vivid, samen met combo, een speciale kerst-set brengen.

De zaal is open vanaf 13:30 uur. Er zijn alleen zitplaatsen.

Kaarten voor deze sfeervolle muziekmiddag kunnen gekocht worden vanaf maandag 7 december. (vanaf 10.00 uur) bij de balie van jeugdcentrum Interval en kosten € 3,- per stuk. Wees op tijd, want op=op! Het zou toch jammer zijn dat je als liefhebber van akoestische muziek en koren niet naar je favoriete groep of koor kunt omdat de kaarten ‘op‘ zijn.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Frank de Boer

Jeugdcentrum Interval aan de Lange Tiendweg 8a

615 09 93

f.dboer@papendrecht.nl www.papendrecht.nl/interval
Deel dit bericht met je vrienden!