Sunday 19 September 2021

Alles over Papendrecht

Marathontraining

Marathontraining

04 januari 2010
Van maandag 04 januari 2010 tot en met maandag 05 april 2010


Bij AV Passaat wordt weer een marathontraining gegeven ter voorbereiding van de Marathon in Rotterdam op 11 april 2010. Net als voorgaande jaren kan iedereen, ook niet-leden, deelnemen aan deze training. De individuele loper in de regio wordt de kans geboden om te trainen voor die ultieme uitdaging, zonder de verplichting om lid te worden van Passaat.

Onder leiding van gediplomeerde trainers start deze 14 weken durende training die de lopers uiteindelijk naar de finishlijn op de Coolsingel moeten gaan brengen.

Ook dit jaar is met veel succes de marathontraining georganiseerd, waarbij een groot aantal lopers hun prestatie in Rotterdam hebben kunnen laten zien. De training vindt plaats in groepen, aangepast aan het niveau van iedere loper. In december vindt een gezamenlijke (gratis) training plaats waarbij bekeken wordt in welke groep een lopers moet worden ingedeeld.

Tijdens de trainingsweken kan gebruik worden gemaakt van de faciliteiten van de atletiekvereniging zoals het gebruik van de atletiekbaan en de accommodatie. AV Passaat vindt het belangrijk om de lange afstandlopers onder deskundige leiding tot een goed resultaat te laten komen.

In de kantine van Atletiekvereniging AV Passaat aan de Andoornlaan 38 te Papendrecht wordt op dinsdag 1 december 2009 informatie gegeven over deze training. De aanvangstijd van de avond is 19:00 uur.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

J. Kortooms (Atletiekvereniging AV Passaat )

Andoornlaan 38

06- 20 60 33 78

voorzitter@avpassaat.nl www.avpassaat.nl
Deel dit bericht met je vrienden!