Sunday 19 September 2021

Alles over Papendrecht

Info-ochtend loopgroepproject

Info-ochtend loopgroepproject

09 januari 2010
Van 10:00 uur tot en met 00:00 uur

Voor de 19e keer start in het nieuwe jaar het loopgroepproject van AV Passaat. Het doel van de training is om op 15 mei 2010 de lenteloop afstand 7,5 Km zonder problemen en blessurevrij uit te kunnen lopen. Gemiddeld doen meer dan 100 mensen mee aan deze manier van (weer) beginnen met hardlopen.

Kom naar de info-ochtend in het clubhuis van AV Passaat. U kunt zich hier laten voorlichten over wat er allemaal komt kijken bij deelname aan het loopgroepproject. De trainingsopbouw, loopkleding, blessurepreventie, medische aspecten en verantwoord loopschoeisel zullen door specialisten zoals Aalbert Mintjes (fysiotherapeut van FysioOost) en Jurgen Holling van Runnersworld Dordrecht worden toegelicht.

(U wordt 18 weken op uw eigen niveau begeleid, met de mogelijkheid om naast de zaterdagochtend ook op dinsdagavond en donderdagavond te komen trainen op de schitterende atletiekaccommodatie. Deelname aan de Nationale Lenteloop (inclusief inschrijfgeld), een loopdiploma, groepsfoto, functioneel hardloop T-shirt en een pastaparty maakt deel uit van het totaal pakket dat u wordt aangeboden. De organisatie is door het meewerken van een groot aantal vrijwilligers er in geslaagd om ook dit jaar de kosten laag te houden. Voor het gehele project bedraagt de bijdrage € 80,00 per persoon, al het bovengenoemde is "all-in".)

U kunt zich aanmelden via de website of ter plekke tijdens de informatiebijeenkomst.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Huig van Garderen van AV Passaat

de Andoornlaan 38

615 89 53

hgarderen@gmail.com www.avpassaat.nl
Deel dit bericht met je vrienden!