Sunday 19 September 2021

Alles over Papendrecht

Pape City Music Matinee

Pape City Music Matinee

17 januari 2010
Van 14:00 uur tot en met 17:00 uur

De allround gelegenheidsband `Iris and Friends `zal u op grandioze wijze doen laten genieten van soul, jazz, swing, latin en pop muziek. De zangeres Iris Boermans, de leading lady, is bij velen bekend van o.a. de bands Multi Music en Acoustic Vibes en zal u op haar eigen swingende en en gevoelige wijze meenemen in de genoemde muziek.

Haar friends zijn ook bij velen bekend. Zoals Marcel Perik op contrabas en trompet, waarop hij op geweldige wijze de nummers speelt. Jan van Duren op toetsen en bekend van o.m. de Marinierskapel, het Metropoolorkest en Acoustic Vibes en Jeffry Mayer op drums en o.m. spelend in Colibri (zeer bekend in de regio)en Acoustic Vibes.

De band zal o.m. de nummers spelen en zingen van Frank Sinatra, Stevie Wonder, Billy Joel, Micael Buble, Toto, Jammy Collum en zeker ook van Aznavour en Julien Clere en uit de huidige top 40.

U bent vanaf 13:30 uur van harte welkom. Kom vroeg, dan kunt u eventueel dicht in de buurt van de band zitten of staan. De toegang is gratis.

Na afloop kunt u ook blijven dineren en genieten van een speciaal driegangenmenu a raison van E. 18,95 per persoon. Gaarne van te voren reserveren door te bellen of u bij binnenkomst op te geven.

Deel dit bericht met je vrienden!