Sunday 19 September 2021

Alles over Papendrecht

Doorlopende film

27 januari 2010
Van 14:00 uur tot en met 00:00 uur

Deze week zijn de Nationale Voorleesdagen van start gegaan. Deze dagen hebben als doel het voorlezen aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen, te bevorderen.

Door een jury van jeugdbibliothecarissen worden tien prentenboeken gekozen die tijdens de Nationale Voorleesdagen centraal staan. Eén boek is gekozen tot Prentenboek van het Jaar. Dit jaar is dat de Wiebelbillenboogie van Guido van Genechten. In dit boek moet mama even weg, voor haar werk of zo... en papa zorgt voor de kinderen zoals alleen papa dat kan. Binnen de kortste keren wordt het een vrolijke bende. Alles kan en alles mag. Wat zou mama daarvan vinden?

Vandaag zal er doorlopend een film over dit prentenboek worden vertoond. De toegang is gratis. Reserveren voor de fim is niet nodig.

Deel dit bericht met je vrienden!