zondag 5 december 2021

Alles over Papendrecht

Kennismakingsavond Jeugd Alpha

Kennismakingsavond Jeugd Alpha

13 februari 2010
Van 18:00 uur tot en met 00:00 uur

Vanaf vandaag ben je weer van harte welkom op de jeugdalpha. Heel veel mensen hebben een mening over de Bijbel, maar wat vind jij? Saai? Ouderwets? In meer dan 50 landen wordt je vervolgd of zelfs dood gemarteld als je een Bijbel of een gedeelte daarvan in je bezit hebt. Kijk, dat zet mij dus aan het denken. Dan wil ik ook weten wat er instaat ook. Nu, dat kan.

Ben jij tussen de 15 en 25 jaar oud, dan ben je de komende 13 zaterdag avonden (inclusief een geweldig weekend in Someren) van harte welkom bij de jeugdalpha. Samen met zo’n honderd andere jongeren bestuderen we de Bijbel, stellen we kritische vragen en lachen en brullen we natuurlijk ook heel wat af.

Iedere zaterdagavond start de avond met een maaltijd in de Ark. De avond sluiten we af in ons eigen Youthalpha stamcafe/ koffiebar Upstairs op de dijk (Bosch 6). Kijk voor meer info op de website.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Jeugd Alpha Papendrecht

in de Ark, Rubenstraat 35

jeugdalpha.weebly.com
Deel dit bericht met je vrienden!