zondag 5 december 2021

Alles over Papendrecht

Lijsttrekkers in debat met inwoners en met elkaar

16 februari 2010
Van 00:00 uur tot en met 00:00 uur

De lijsttrekkers van de acht aan de gemeenteraadsverkiezingen deelnemende partijen gaan in discussie met inwoners van Papendrecht maar ook met elkaar. Wouke van Scherrenburg is die avond discussieleider en vult de vragen uit het publiek aan met prikkelende opmerkingen en stellingen om de politici te verleiden de achterkant van hun tong te laten zien.

De gemeenteraadsverkiezingen staan voor de deur en de politieke partijen hebben hun verkiezingsprogramma’s alsook hun kandidatenlijsten bekend gemaakt. Op 03 maart 2010 is het zover dat de kiezers uit gaan maken wie de volgende vier jaar de gemeente gaan besturen. Ter voorbereiding op de gemeenteraadsverkiezingen komen de acht lijsttrekkers op dinsdag 16 februari naar het Golden Tulip Hotel om die avond in gesprek te gaan met het publiek maar ook met elkaar. Daarbij staan de uitgangspunten van de verkiezingsprogramma’s 2010 centraal en kunnen de aanwezigen de politici stevig aan de tand voelen over uiteenlopende onderwerpen, die de toekomst van Papendrecht betreffen.

Discussieleider Wouke van Scherrenburg zal de aanwezige inwoners helpen om de gestelde vragen goed beantwoord te krijgen en de politici zo mogelijk toezeggingen en duidelijke reacties te ontlokken. Wouke is een bekende en kritische journalist en gespreksleider. Aangezien ze voorgaande discussiebijeenkomsten met de politiek leidde, weet ze als geen ander welke belangrijke kwesties in Papendrecht spelen en wat hoog op het verlanglijstje van de verschillende politieke partijen staat. Maar ook is ze op de hoogte van bij het publiek levende vraagstukken en ze zal daar zeker aandacht aan schenken.

Neem de uitdaging aan om met de lijsttrekkers te komen praten. U bent van harte welkom vanaf 19.00 uur. Dan staat er een kop koffie of thee voor u klaar in Golden Tulip aan de Lange Tiendweg. Rond 19.30 uur start de eerste discussieronde en na de pauze om ca. 21.15 uur volgt de tweede discussieronde.
 

Deel dit bericht met je vrienden!