maandag 29 november 2021

Alles over Papendrecht

Mobiele telefoontraining 55+

Mobiele telefoontraining 55+

17 februari 2010


Met uw mobiele telefoon bent u overal bereikbaar, maar kent u alle mogelijke heden van uw telefoon?! U kunt bellen en gebeld worden, het telefoonboek gebruiken smsen, voicemail beluisteren etc. 

Speciaal voor de mensen die hun eigen mobiele telefoon nog niet helemaal onder de knie hebben organiseert de SWOP deze training voor 55 plussers. Marissa Fijnekam gaat u uitleggen hoe u het menu moet openen, uw contactpersonen moet toevoegen en opslaan, deze kunt bellen ( met of zonder sneltoetsen), een smsbericht kunt typen en versturen etc. Voor deze training dient u uw eigen mobiele telefoon uw gebruiksaanwijzing mee te nemen, het maakt niet uit welk type mobiele telefoon u heeft.

De training duurt 1 uur en de aanpak is individueel. U kunt zich vanaf heden opgeven. De kosten van de training zijn  Euro 2,- (inclusief kopje thee/koffie). Voor inlichting of inschrijven kunt u terecht bij de SWOP.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht

P.S. Gerbrandystraat 31

615 47 41

www.swopapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!