zondag 5 december 2021

Alles over Papendrecht

Voorlichting over Persoons Gebonden Budget

Voorlichting over Persoons Gebonden Budget

25 februari 2010
Van 14:00 uur tot en met 16:00 uur

Deze themabijeenkomst is voor mantelzorgers en belangstellenden over het onderwerp Persoons Gebonden Budget(PGB). Deze middag wordt georganiseerd door Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht en MEE-ZHZ. Gastspreker voor deze bijeenkomst is Mevr. Schuurmans, zij is voorlichtster bij “Per Saldo”, de belangenvereniging van mensen met een persoons gebonden budget.

Veel mensen die zorg nodig hebben, dat kan persoonlijke verzorging zijn of huishoudelijke hulp kunnen hulp inkopen via een PGB. Hoe dit precies in zijn werk gaat en ook hoe je het moet aanvragen hoort u tijdens deze middag.

De zaal is om 13:45 uur open. Toegang is gratis. Vooraf opgeven wordt zeer op prijs gesteld om teleurstelling te voorkomen. U kunt zich opgeven bij de SWOP.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht

P.S. Gerbrandystraat 31

615 47 41

www.swopapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!