Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

Erfrecht en Schenkingen

11 maart 2010
Van 00:00 uur tot en met 00:00 uur

Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht organiseert i.s.m. Venekamp & Daams notarissen een themamiddag in het Dienstencentrum. De onderwerpen die dhr. mr. Daams zal bespreken zijn: erfrecht, schenkingen en de nieuwe successiewet van De Jager. Er zal een toelichting worden gegeven omtrent de werking van het huidige erfrecht, zoals dat per 1 januari 2003 tot stand is gekomen en wordt er in gegaan op de veranderingen die de nieuwe successiewet van De Jager met zich meebrengt. Voorts zal er een toelichting worden gegeven omtrent de wijze van en de mogelijkheden van schenkingen en de heffing van schenkingsrechten en successierechten. Wat tegenwoordig schenk- en erfbelasting heet. Uiteraard is er voldoende mogelijkheid voor het stellen van vragen.Toegang is €2,00 ( inclusief een kopje koffie/thee). Vooraf opgeven wordt zeer op prijs gesteld om teleurstelling te voorkomen. U kunt zich opgeven bij de Stichting Welzijn Ouderen (Dienstencentrum) P.S. Gerbrandystraat 31 te Papendrecht, waar u ook terecht kunt voor inlichtingen.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Welzijn Ouderen Papendrecht

Dienstencentrum

078-6154741

Deel dit bericht met je vrienden!