vrijdag 3 december 2021

Alles over Papendrecht

Mobiele telefoon training voor 55 plussers

21 april 2010
Van woensdag 21 april 2010 tot en met woensdag 26 mei 2010


Met u mobiele telefoon bent u overal bereikbaar, maar kent u alle mogelijke heden van uw telefoon?! U kunt bellen en gebeld worden, het telefoonboek gebruiken smsen, voicemail beluisteren etc. Speciaal voor de mensen die hun eigen mobiele telefoon nog niet helemaal onder de knie hebben organiseert Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht een mobiele telefoon training voor 55 plussers. Marissa Fijnekam gaat u uitleggen hoe u het menu moet openen, uw contactpersonen moet toevoegen en opslaan, deze kunt bellen ( met of zonder sneltoetsen), een smsbericht kunt typen en versturen etc. Voor deze training dient u uw eigen mobiele telefoon uw gebruiksaanwijzing mee te nemen, het maakt niet welk type mobiele telefoon u heeft. De training duurt 1 uur en de aanpak is individueel. U kunt zich opgeven voor de woensdagen 21,en 28 april en 12,19 en 26 mei. De kosten van deze telefoon training is € 2,- (inclusief kopje thee/koffie).

Deel dit bericht met je vrienden!