zaterdag 4 december 2021

Alles over Papendrecht

Tentoonstelling ‘PKC75: historisch (vak)werk’

24 april 2010
Van 16:00 uur tot en met 20:00 uur

Vele adressenbestanden zijn bij elkaar geveegd, maar niet ieder zijn huidige adres is bekend.

De jubileumcommissie van PKC Lukassen/Boer hoopt dat veel (oud-)leden de weg naar de Andoornlaan 36, Sportpark Oostpolder kunnen vinden. Daarom roepen zij ook Papendrechters, (oud-)leden en bekenden op om bekenden uit te nodigen voor de tentoonstelling en reünie.

De tentoonstelling ‘PKC75: historisch (vak)werk’
Vele vrijwilligers hebben onder leiding van Bep Tuytel en Harm Bakker een prachtige tentoonstelling voor u ingericht.  De tentoonstelling bestaat uit 100 strekkende meter archiefmappen van teamfoto’s tot kampioenschapsbekers en van shirts tot gewonnen cheques tijdens toernooien.  Echt een unieke kans om te zien wat er door de jaren met PKC is gebeurd, wie er bij PKC speelden, hoe PKC verhuisde van het Slobbengors naar de hal aan de Andoornlaan 36, Sportpark Oostpolder. Hoe vele handen PKC Lukassen/Boer op hebben gebouwd en… nog veel meer!

Andere jubileumactiviteiten
In 2010 zijn er meerdere activiteiten gepland om PKC Lukassen/Boer 75 jaar te vieren. Op 2 februari 2010 vond de officiële receptie plaats. Tijdens deze receptie ontving PKC Lukassen/Boer uit handen van burgemeester De Bruin de Koninklijke Erepenning. Ook voor de jeugd is al een fantastische speelmiddag  Pirates of the Carribean georganiseerd, waar 180 kinderen aan deelnamen.

Ook na 24 april zijn er nog tal van activiteiten: de nationale korfbaldag met KNKV-veldfinale op 21 juni, Open Dag PKC/LukassenBoer op 28 augustus en het afsluitende jubileumfeest ‘Vrienden van PKC-live’ op 6 november.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

PKC

Sportpark Oostpolder

078-6155645 / 06-518

publicrelations@pkc-korfbal.nl www.pkc-korfbal.nl
Deel dit bericht met je vrienden!