vrijdag 3 december 2021

Alles over Papendrecht

SWOP Koninginnedag met Kees Bos zijn Muzikale Bingo

28 april 2010
Van 19:00 uur tot en met 22:00 uur

Deze avond mede mogelijk gemaakt  door het Oranjecomité Papendrecht. "We gaan deze avond een bingo spelen maarrrr niet op de manier zoals u dat normaal gesproken gewend bent. Nee, dames en heren het wordt vele malen leuker! U krijgt een formulier en daarop staan allemaal titels van liedjes. Liedjes van vroeger die u allemaal nog wel kent. Hoort u dan bijvoorbeeld een liedje (Twee Motten van Dorus) en heeft u die titel op uw formulier staan, dan mag u die Twee Motten doorstrepen. Maar u mag natuurlijk ook gerust een stukje meezingen.” Kaarten voor deze avond kosten € 4,00 ( inclusief wat lekkere versnaperingen). Het aantal kaarten is beperkt dus op = op…….De kaartverkoop is reeds gestart.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (SWOP)

Het Dienstencentrum aan de Gerbrandystraat 31

615 47 41

www.swopapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!