zaterdag 4 december 2021

Alles over Papendrecht

Gratis compositieworkshop

28 april 2010
Van 19:00 uur tot en met 20:00 uur

Ter voorbereiding op de compositiewedstrijd Schrijf Een Lied Over De Drechtsteden organiseert Drechtsteden Bezongen, in samenwerking met Tobe en jeugdcentrum Interval, een speciale compositieworkshop. De workshop wordt gegeven door Peter de Jong, docent bij Tobe en zelf ook componist van vele liedjes.
Deelname is gratis maar men wordt wel verzocht zich van tevoren aan te melden. Tijdens de workshop leert men hoe een tekst te schrijven maar daar ook muziek bij te maken.

De deadline voor de compositiewedstrijd zelf is 31 mei. Op zondagmiddag 20 juni om 14.00 uur in Cultureel Centrum Cascade, Hogekade 50 in Hendrik-Ido-Ambacht zullen alle aangemelde composities gepresenteerd worden en zal een jury beslissen wat de beste nummers zijn. Behalve een mooie prijs, zullen de drie beste composities worden opgenomen en op een speciale cd verschijnen.
Zie ook

Deel dit bericht met je vrienden!