zondag 5 december 2021

Alles over Papendrecht

57ste wielerronde van Papendrecht

57ste wielerronde van Papendrecht

05 juni 2010
Van 12:30 uur tot en met 00:00 uur

Het parcours is net als voorgaande jaren uitgezet in de wijk Westpolder. Het programma is als volgt (onder voorbehoud): 12:30 uur Juniorenronde, 14:15 uur de Masters 40+ en om 15:45 uur de Elite/Neo Amateurs. De start en finish zijn in de P.C.Hooftlaan. Het 1,6 kilometer lange rondje gaat vervolgens via de Constantijn Huygenslaan, Vondellaan en Jacob Catslaan terug naar de P.C. Hooftlaan.

(Tijdens de wielerronde zijn de P.C. Hooftlaan, Constantijn Huygenslaan, Vondellaan en Jacob Catslaan afgesloten voor alle verkeer. De winkels aan het Erasmusplein zijn, tussen de diverse wielerwedstrijden door, te bereiken via de Coornhertstraat en de Constantijn Huygenslaan naar de Heinsiusstraat (nabij Apotheek Centrum). Gelegenheid tot oversteken is circa 10 minuten mogelijk vanaf 15:30 uur.)

Info

Organisator:

Adres:

Wielercomité Papendrecht

P.C. Hooftlaan, Constantijn Huygenslaan, Vondellaan en Jacob Catslaan

Deel dit bericht met je vrienden!