maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

Muziekspektakel Acoustic Sunday

06 juni 2010
Van 14:00 uur tot en met 16:30 uur

Op zondag 6 juni a.s. organiseert Interval weer een muzikale middag voor jong en oud. Met optredens van Brainstorm en soulpopkoor Blitz!
De band brainstorm is in 2006 opgericht met 7 enthousiaste muziekliefhebbers die graag in een band wilden spelen. Ze spelen met veel plezier uiteenlopende nummers. De muzikale achtergronden van de bandleden verschillen van bijna geen tot gevorderd en dat maakt hun band dynamisch. Ze maken op hun eigen manier muziek en spelen nummers als Nights in white Satin tot ruigere nummers, zoals die van Nirvana. Brainstorm zal ons verrassen met de nieuwe nummers in hun repertoire.

Gevolgd door BLITZ die een muzikaal feestje op de planken zal zetten. Dit kinderkoor is recent opgericht in samenwerking tussen Interval en To-Be. Het koor bestaat nu uit 15 enthousiaste meiden die een prachtige show neerzetten. Dus overweeg je om je aan te melden voor een (popsoul)koor, kom dan zeker kijken want ze zoeken nog nieuwe leden voor in het nieuwe seizoen!

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Frank de Boer

Jeugdcentrum Interval aan de Lange Tiendweg 8a

615 09 93

f.dboer@papendrecht.nl www.papendrecht.nl/interval
Deel dit bericht met je vrienden!