zondag 5 december 2021

Alles over Papendrecht

Jumbo Papendrecht voert actie voor Stichting Kittenopvang WeBa

08 juni 2010
Van 18:00 uur tot en met 20:00 uur

De Jumbo supermarkt in Papendrecht viert op dinsdag 8 juni de start van het haringseizoen met een Haringparty. Speciaal voor deze feestelijke actie wordt geld opgehaald voor het goede doel. Het bedrag dat wordt ingezameld in Papendrecht is bestemd voor Stichting Kittenopvang WeBa, een doel dat door de medewerkers van deze Jumbo zelf is uitgekozen.

De Haringparty vindt dinsdag 8 juni plaats van 18.00 uur tot 20.00 uur, waarbij iedereen van harte welkom is. De Hollandse Nieuwe is dan voor een speciale Haringparty-prijs verkrijgbaar. Ook start vanaf die dag de losse verkoop van de maatjes haring. 

Speciaal voor de start van het haringseizoen is het unieke ‘Jumbo Haringlied’ opgenomen. Dit nummer is vanaf woensdag 2 juni tot en met dinsdag 15 juni te downloaden op de website. Per download wordt 1 euro gedoneerd aan Stichting Kittenopvang WeBa.
 
“Met deze actie kunnen we iets extra’s doen; zowel voor de lokale goede doelen, als voor de duurzame visvangst”, aldus Formule directeur Colette Cloosterman-van Eerd. “Door het bijdragen aan plaatselijke doelen kunnen we overal door Nederland mensen helpen die het hard nodig hebben. Daarnaast zijn de maatjes die bij Jumbo worden verkocht allemaal voorzien van het  MSC-keurmerk. Dit betekent dat de haring op een duurzame manier gevangen is, ofwel de visstand wordt geborgd en met vissen wordt er rekening gehouden met de leefomgeving.”
 
Haring is een vette vissoort en bevat veel omega-3 vetzuren. Uit onderzoek blijkt dat de kans op hart- en vaatziekten vijftig procent minder wordt, door twee keer in de week vette vis te eten. Verder is haring goed tegen dementie en astma. Nederlanders zijn grote liefhebbers van nieuwe haring: per hoofd van de bevolking worden 5,2 haringen per jaar gegeten.

Info

Organisator:

Adres:

De Jumbo supermarkt

De Jumbo supermarkt

Deel dit bericht met je vrienden!