maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

Braderie/Rommelmarkt

19 juni 2010
Van 10:00 uur tot en met 14:00 uur

In woonzorgcentrum De Markt, onderdeel van Rivas Zorggroep, wordt zaterdag 19 juni van 10.00 tot 14.00 uur een braderie gehouden. Tijdens deze braderie kunnen mensen deelnemen aan allerlei activiteiten en genieten van een hapje en een drankje. Daarnaast vindt er ook een rommelmarkt plaats. Mensen die nog verkoopbare tweedehands spullen hebben, kunnen deze tot en met vrijdag 18 juni inleveren bij de receptie van De Markt.
 
De totale opbrengst komt ten goede aan de bewoners van woonzorgcentrum De Markt. 'Van de opbrengst organiseren we weer extra activiteiten voor onze bewoners, zodat ze er dubbel plezier van hebben: tijdens de braderie, maar ook daarna', vertelt Henk van Gemert, zorgmanager in woonzorgcentrum De Markt. 'We zijn dan ook blij met tweedehands spullen die we nog kunnen verkopen tijdens de rommelmarkt.'
 
Tweedehands spullen kunnen tot en met vrijdag 18 juni ingeleverd worden bij de receptie van De Markt aan Markt 24 in Papendrecht. In verband met beperkte opslagruimte is er geen plaats voor grote voorwerpen, zoals meubels en fietsen. Kleinere spullen zoals boeken, speelgoed, huishoudelijke apparatuur et cetera zijn van harte welkom. 

Deel dit bericht met je vrienden!