maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

PKC organiseert Nationale Korfbaldag

19 juni 2010
Van 12:00 uur tot en met 22:00 uur

PKC heeft van het KNKV voor de tweede keer de organisatie van de Nationale Korfbaldag toegewezen gekregen. De club draait dan ook op volle toeren om er een geweldig evenement van te maken. Op deze dag zullen de finales om het Nederlands kampioenschap veld plaatsvinden voor de C-jeugd, B-jeugd, A-jeugd en Senioren. De verwachting is dat ruim 2.000 korfballiefhebbers deze dag zullen bezoeken. Het belooft een spectaculaire dag te worden die bol zal staan van activiteiten voor jong en oud. Het programma van de wedstrijden is als volgt:

12.00 uur: C-finale
13.30 uur. Nederland – Japan (voetbal) op een groot scherm in de PKC-Hal
16.00 uur: B-finale        
18.00 uur: A-finale 
20.00 uur: Senioren (PKC tegen Blauw-Wit)

Info

Organisator:

Adres:

Website:

KNKV

PKC te Papendrecht

www.knkv.nl
Deel dit bericht met je vrienden!