maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

Rivas koffieconcerten

Rivas koffieconcerten

26 juni 2010
Van 10:30 uur tot en met 11:15 uur

Het zesde en laatste koffieconcert van het seizoen in de serie “Aangenaam Goud”, georganiseerd door de Stichting Culturele Raad Papendrecht en Rivas zal worden verzorgd door het Papendrechtse soul/popkoor Blitz.

Papendrecht is een super jeugdkoor rijker! Het is vorig seizoen gestart in samenwerking met To Be en bestaat uit zangtalent in de leeftijd van 8-15 jaar. De kinderen zingen een divers repertoire van pop- en soul-liedjes en zijn een genot om naar te kijken en luisteren. Het koor staat onder leiding van Hannelore van Hamburg. De toegang en koffie zijn gratis, en iedereen is welkom!

De koffieconcerten zijn een succes gebleken, en de organisatie gaat binnenkort rond de tafel om te kijken of dit mooie Papendrechtse initiatief een vervolg kan krijgen.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Hannelore van Hamburg.

Verpleeghuis De Waalburcht, Kleine Waal 6 te Papendrecht

rivaskoffieconcerten@gmail.com
Deel dit bericht met je vrienden!