Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

Hardlopen voor beginners

Hardlopen voor beginners

07 september 2010
Van 19:00 uur tot en met 00:00 uur

Op zowel dinsdag 7 september 2010 als maandag 13 september start bij AV Passaat een training voor de beginnende hardloper. Onder professionele begeleiding wordt het prestatievermogen langzaam opgebouwd. De jarenlange ervaring met beginnende hardlopers staat borg voor de kwaliteit van een verantwoorde opbouw.  Iedereen vanaf 18 jaar kan meedoen.
De kosten voor deze training zijn in het lidmaatschap van de vereniging inbegrepen. U betaalt dus niets extra.
Tevens bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan een 12-weekse cursus om "te leren eten" om de overtollige kilo's kwijt te raken. De cursus wordt gegeven door een voedingscoach. De combinatie verstandig eten en bewegen is afgelopen seizoen succesvol geweest en wordt daarom weer aangeboden. De kosten voor de cursus bedragen € 30,- voor 12 weken.

Informatieavond
Op donderdag 2 september 19.00 uur is er een informatiebijeenkomst in de kantine over deze training en de cursus. Aanmelden of nadere informatie bij voorzitter@avpassaat.nl of op www.avpassaat.nl.
Op dinsdag 7 of maandag 13 september kan zonder vooraanmelding gestart worden met de eerste training op de locatie van AV Passaat aan de Andoornlaan 38 te Papendrecht.

Deel dit bericht met je vrienden!