Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

Terrasjesmiddag

Terrasjesmiddag

11 september 2010
Van 14:00 uur tot en met 00:00 uur

Bewoners van De Markt en inwoners uit de regio zijn van harte welkom om bij de kraampjes te komen proeven en snuffelen en deel te nemen aan een van de activiteiten.

Muziek, proeven en kopen
'Tijdens de terrasjesmiddag is er van alles te doen', vertelt Karin Burki, activiteitenbegeleider bij De Markt. 'Er staan verschillende kraampjes waar onder andere kaarten en handwerkjes te koop zijn. Daarnaast kunnen de bezoekers genieten van diverse lekkernijen.' Tijdens de middag verzorgt ook amusementskoor Smarties een optreden.

Welkom
Inwoners uit de regio kunnen de terrasjesmiddag bezoeken. ´We vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt in De Markt. Niet alleen onze bewoners, maar ook de inwoners uit de omgeving´, vervolgt Burki. 'Bewoners vinden het ook fijn dat hun thuis zo als spil in de wijk fungeert.'

Informatie
Bezoekers voor de terrasjesmiddag zijn vanaf 14.00 uur welkom. De middag vindt plaats op het binnenplein van de Tuinzaal/ Brederodezaal van woonzorgcentrum De Markt aan Markt 24 in Papendrecht. Een bezoek aan de middag is gratis, voor de hapjes en drankjes wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Rivas Zorggroep

woonzorgcentrum De Markt

0900-8440

www.rivas.nl
Deel dit bericht met je vrienden!