Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

Concert Mwangaza Children's Choir

17 september 2010
Van 19:30 uur tot en met 00:00 uur

Het Mwangaza Children's Choir is een kinderkoor uit Oeganda. Het koor bestaat uit (wees) kinderen in de leeftijd van 9 tot 13 jaar.

Het woord Mwangaza komt uit het Swahili en betekent "stralend licht". En dat is ook precies wat het koor doet! De kinderen stralen het licht van Jezus Christus uit. Dat is waar ze over zingen en wat ze verkondigen.

Het koor bestaat uit 21 kinderen. Deze kinderen komen uit Rakai, dat ligt in het zuiden van Oeganda. Dit is de regio waar ook het UCCF kindsponsorprogramma actief is. Door middel van dit optreden vraagt Mwangaza aandacht voor de situatie in Oeganda.

Mwangaza is onderdeel van onze Afrikaanse partnerorganisatie Africa Renewal Ministries (ARM). Samen met ARM werkt de Uganda Child Care Foundation aan projecten die de lokale situatie in Oeganda verbeteren.

Een optreden van Mwangaza is een belevenis! De combinatie van zang, dans, traditionele Afrikaanse drums en kleding zorgt ervoor dat Mwangaza altijd een warm plekje in uw hart zal krijgen. De tour van Mwangaza is een spektakel dat u niet mag missen!

Aan deze avond werkt kinderkoor ‘Friends’ mee.

Toegang is gratis. Er is wel een collecte.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

UCCF

in de Sionskerk aan de Rubenstraat 35

www.uccf.nl
Deel dit bericht met je vrienden!