Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Themamiddag “Het Scenarium”

09 december 2010
Van 14:00 uur tot en met 00:00 uur

De themamiddag “Het Scenarium” is wegens ziekte niet door gegaan op 11 november jl. hierdoor is de middag verschoven naar donderdag 9 december.  Zal de dood u een zorg zijn? Een Scenarium is een soort draaiboek waarin u aangeeft wat er moet worden geregeld na uw overlijden. Hoe moet uw uitvaart worden uitgevoerd en wat is er allemaal mogelijk? Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht organiseert i.s.m. Begrafenis- en Crematieverzorging Tineke van der Jagt een themamiddag op donderdag 9 december om 14.00 uur in het Dienstencentrum. De lezing zal u meer kennis geven over het Scenarium en uiteraard is er voldoende mogelijkheid voor het stellen van vragen. Toegang is €2,00 ( inclusief een kopje koffie/thee). Vooraf opgeven wordt zeer op prijs gesteld. U kunt zich opgeven bij de Stichting Welzijn Ouderen (Dienstencentrum) P.S. Gerbrandystraat 31 te Papendrecht, waar u ook terecht kunt voor inlichtingen,  telefoonnummer 078-6154741.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (SWOP)

Het Dienstencentrum aan de Gerbrandystraat 31

615 47 41

www.swopapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!