zondag 5 december 2021

Alles over Papendrecht

Feestelijke decemberactiviteiten in Rivas-locaties De Markt en De Waalburcht

17 december 2010
Van vrijdag 17 december 2010 tot en met vrijdag 31 december 2010
Van 00:01 uur tot en met 23:59 uur

Woonzorgcentrum De Markt en zorgcentrum De Waalburcht in Papendrecht, onderdeel van Rivas Zorggroep, organiseren in december diverse activiteiten met een feestelijk (kerst)tintje. Zowel bewoners van de locaties als inwoners uit Papendrecht zijn van harte welkom. 

De Markt in kerstsferen
Woonzorgcentrum De Markt aan Markt 24 staat in december in het teken van:
Lichtjesfeest - vrijdag 17 december: aan de Markt in Papendrecht worden vrijdag 17 december de lichtjes van de kerstboom ontstoken. In het kader daarvan viert woonzorgcentrum De Markt het Lichtjesfeest. Bezoekers kunnen dan in De Markt terecht voor een warme versnapering.
Kerstbingo - maandag 20 december: mensen die deel willen nemen aan de bingo zijn van harte welkom vanaf 13.30 uur. De bingo start om 14.30 uur en voor 2,50 euro kan iedereen meespelen en kans maken op mooie kerstprijzen. Vooraf aanmelden is niet nodig.
Themamiddag 'De kortste dag' - dinsdag 21 december: de geestelijk verzorger van De Markt gaat tijdens de themamiddag 'De kortste dag' in op de betekenis van licht. Het programma start om 14.30 uur en belangstellenden kunnen vrijblijvend binnenlopen.
- Interkerkelijk koor - zaterdag 25 december: op eerste kerstdag verzorgt interkerkelijk koor Papendrecht een muzikaal optreden. Van 15.30 tot circa 16.30 uur zingen zij de bewoners en bezoekers van De Markt toe.
- Jaarafsluiting - vrijdag 31 december: het jaar wordt afgesloten met een gezellige middag. Van 14.00 tot 16.00 uur bakken medewerkers en vrijwilligers oliebollen. Bezoekers kunnen deze voor een kleine vergoeding kopen. Daarnaast vindt er een optreden plaats van De Verkleedkist. Een optreden waarin liedjes van toen en verkleedattributen met elkaar worden gecombineerd.

Kerstdiner in De Waalburcht
Woensdag 22 december kan in zorgcentrum De Waalburcht genoten worden van een uitgebreid kerstdiner. Om 17.00 kunnen inwoners uit Papendrecht aanschuiven aan de kerstdis. De kosten voor het diner bedragen 25 euro per persoon (inclusief consumpties). Belangstellenden kunnen zich - bij voorkeur zo spoedig mogelijk - aanmelden via de receptie van De Waalburcht, telefoonnummer (078) 644 31 00. Aanmelden is ook mogelijk via het kantoor van Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (postvak 31 t.a.v. Marianne Dubbeldam).

Deel dit bericht met je vrienden!