Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

18 december 2010
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

In vervolg op de succesvolle Papendrechtse Kerst Sing-Ins van voorgaande jaren zal het orkest van Excelsior Papendrecht wederom een Kerst Sing-In verzorgen, o.l.v. dirigent Anton Weeren. Een verteller zal in samenwerking met het orkest 'A Christmas Carol' vertolken, het beroemde verhaal van Charles Dickens waarin de gierige Ebenezer Scrooge centraal staat. Het boek kwam uit in 1943, een periode dat de oude tradities van Kerstmis steeds minder in ere werden gehouden en nieuwe gebruiken hun intrede deden. Het programma van deze Kerst Sing-In bestaat dan ook uit zowel traditionele kerstliedjes als hedendaagse kerstmuziek, waarbij het orkest wordt bijgestaan door bespelers van de harp, en ook het publiek krijgt d.m.v. samenzang volop gelegenheid deel te nemen in de sfeer van deze avond. Het concert zal plaatsvinden in de Bethlehemkerk aan de Van der Palmstraat in Papendrecht op zaterdag 18 december om 20.00 uur. De entree is gratis en de zaal is vanaf 19.30 uur geopend.

In het nieuwe jaar zal het orkest van Excelsior een stijlvol nieuwjaarsconcert verzorgen, waarbij werken en stijlen aan bod komen die op een nieuwjaarsconcert beslist niet mogen ontbreken. Ook dit concert zal plaatsvinden in de Bethlehemkerk in Papendrecht, op zaterdagavond 15 januari 2011.

Meer informatie is te verkrijgen via de website www.excelsiorpapendrecht.nl of per email : info@excelsiorpapendrecht.nl.

Deel dit bericht met je vrienden!