Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Speciale Kerst Acoustic Sunday

19 december 2010
Van 10:00 uur tot en met 00:00 uur

Jeugdcentrum Interval organiseert op zondag 19 december a.s. een speciale versie van de Acoustic Sunday. Dit keer zal de middag in het teken staan van die speciale december-kerst-sfeer. De aankleding van de zaal en de verlichting zullen aangepast worden waardoor er een nog intiemere sfeer zal ontstaan. Voor de pauze zullen de deelnemers van de zangworkshop van Interval optreden. Met dit optreden sluiten zijn hun workshop af. Na acht lessen zullen Amy, Rosalie, Joyce, Aron, Murielle en Deny laten horen en zien wat ze gedaan en geleerd hebben bij de workshop. Na de pauze zal het koor de Klinkers (uit Alblasserdam) de zaal letterlijk en figuurlijk gaan vullen met een speciaal kerstprogramma. De Klinkers zullen het publiek 'verwarmen' met bekende en minder bekende kerstsongs. In de pauze zullen de deelnemers van de kookworkshop van Interval heerlijke snacks serveren. Kortom dit wordt een middag voor de kerstliefhebbers ! Kaarten voor deze middag zijn te koop vanaf maandag 13 december vanaf 10.00 uur aan de balie van Interval ( Lange Tiendweg 8a in Papendrecht ). De kaarten kosten € 2,50 per stuk en reserveren is niet mogelijk. Er zijn alleen zitplaatsen. Voor informatie kunt U bellen met jeugdcentrum Interval ; 078-6150993 (Frank de Boer).

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Frank de Boer

Jeugdcentrum Interval aan de Lange Tiendweg 8a

615 09 93

f.dboer@papendrecht.nl www.papendrecht.nl/interval
Deel dit bericht met je vrienden!