maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

Nieuwjaarsreceptie Vogelwacht

08 januari 2011
Van 15:00 uur tot en met 17:00 uur

De Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard (NVWA) houdt op zaterdag 8 januari 2011 haar jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie. Van 15.00 uur tot 17.00 uur zijn leden, donateurs en andere belangstellenden van harte welkom in het Streeknatuurcentrum Alblasserwaard. Onder het genot van een hapje en een drankje is er gelegenheid elkaar te ontmoeten en te proosten op het nieuwe jaar 2011. Het wordt een boeiend jaar met veel aandacht voor de jeugd, de werkzaamheden van de actieve werkgroepen en al het werk van de vrijwilligers die zich ook weer in het nieuwe jaar (internationaal jaar van de vrijwilliger) voor de natuur, het landschap en het milieu inzetten. U bent van harte welkom aan de Matenaweg 1 te Papendrecht, nabij het Alblasserbos.
 

Deel dit bericht met je vrienden!