maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

Leren hardlopen bij atletiekvereniging Passaat.

Leren hardlopen bij atletiekvereniging Passaat.

15 januari 2011


Voor de 20e keer start het loopgroepproject van AV Passaat. Een goede manier om invulling te geven aan een sportief en gezond 2011. Het doel van de training is om op 7 mei 2011 de lenteloop afstand 7,5 Km zonder problemen uit te kunnen lopen. Gemiddeld doen 100 mensen mee aan deze manier van (weer) beginnen met hardlopen. Er worden groepen geformeerd op alle niveau’s.

U wordt vanaf zaterdag 15 januari 16 weken begeleid, met de mogelijkheid om naast de zaterdagochtend ook op dinsdagavond en donderdagavond te komen trainen op de schitterende atletiekaccommodatie. Deelname aan de Nationale Lenteloop, een loopdiploma, groepsfoto, en een pastaparty maakt deel uit van het totaal pakket dat u wordt aangeboden.
De organisatie is door het meewerken van een groot aantal vrijwilligers er in geslaagd om ook dit jaar de kosten laag te houden. Voor het gehele project bedraagt de bijdrage € 55,00 per persoon, al het bovengenoemde is "all-in".

Kom zaterdag 8 januari 2011 om 10 uur naar de info-ochtend in het clubhuis van AV Passaat aan de Andoornlaan 38 te Papendrecht. U kunt zich hier laten voorlichten over wat er allemaal komt kijken bij deelname aan het loopgroepproject. De trainingsopbouw, loopkleding, blessurepreventie, medische aspecten en verantwoord loopschoeisel zullen door specialisten zoals Aalbert Mintjes (fysiotherapeut van FysioOost) en Jurgen Holling van Runnersworld Dordrecht worden toegelicht.

U kunt zich aanmelden via de website van AV Passaat ( www.AVPassaat.nl ) of ter plekke tijdens de informatiebijeenkomst. Voor meer informatie kunt u terecht bij Huig van Garderen (078-615 89 53 , hgarderen@gmail.com )

Deel dit bericht met je vrienden!