maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

Concert 'Oorlog en vrede', veelzeggend  en veelzijdig

Concert 'Oorlog en vrede', veelzeggend en veelzijdig

15 januari 2011


In navolging van voorgaande jaren zal het orkest van Excelsior Papendrecht op zaterdagavond 15 januari as. het traditionele nieuwjaarsconcert verzorgen.

Het orkest heeft o.l.v. dirigent Anton Weeren een boeiend en veelzijdig repertoire samengesteld, waarbij diverse stijlen en componisten aan bod komen. Zo zullen werken van John Williams en Philip Sparke de revue passeren en er zijn diverse filmmelodieën en solisten te beluisteren. Burgemeester C. de Bruin zal de traditionele nieuwjaarstoespraak verzorgen. Het concert zal plaatsvinden in De Palm, Van der Palmstraat in Papendrecht en begint om 20.00 uur. De toegang is gratis. Aansluitend op het nieuwjaarsconcert is er gelegenheid voor een gezellige voortzetting van de avond, onder het genot van een drankje.

Meer informatie over Excelsior is te vinden op
www.excelsiorpapendrecht.nl en te allen tijde op te vragen via
info@excelsiorpapendrecht.nl.

Deel dit bericht met je vrienden!