maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

Themamiddag Reanimatie en AED

Themamiddag Reanimatie en AED

27 januari 2011
Van 14:00 uur tot en met 00:00 uur

Dat reanimatie levens kan redden weet iedereen maar waarom zijn de eerst 6 minuten zo belangrijk ? Wat zijn de actuele richtlijnen van reanimeren? Wat is nu toch de AED en waar hangen deze in Papendrecht? En is dit apparaat werkelijk zo makkelijk te bedienen?

Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht organiseert i.s.m. Stichting Reanimatie Dordrecht, officieel reanimatiepartner van de Nederlandse Hartstichting deze themamiddag. De lezing zal u meer kennis geven over Reanimatie en AED en uiteraard is er voldoende mogelijkheid voor het stellen van vragen.

Toegang is €2,00 ( inclusief een kopje koffie/thee). Vooraf opgeven wordt zeer op prijs gesteld. U kunt zich opgeven bij Pauline van der Kraan.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Pauline van der Kraan van Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (SWOP)

Het Dienstencentrum aan de Gerbrandystraat 31

615 47 41

www.swopapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!