zondag 5 december 2021

Alles over Papendrecht

Sportevenement

Sportevenement

11 februari 2011
Van 19:30 uur tot en met 00:00 uur

Vandaag is een groot sportevenement voor 15- tot 20-jarigen. Met een heel gevarieerd aanbod van grote en kleinere sporten: basketbal, volleybal, handbal, tafeltennis, tafelvoetbal, minipool, darten, sjoelen en diverse megaspellen. Om de boel nog verder op te vrolijken draait een bekende DJ lekkere muziek.

Voor twee euro koop je (alléén in de voorverkoop) een kaartje en dat is tegelijkertijd een consumptiebon. Kaarten zijn te koop bij basketbalvereniging Flush’72, volleybalvereniging Flits, handbalvereniging DES’72 en tafeltennisvereniging ‘Papendrecht’, die het evenement in samenwerking met de gemeente Papendrecht organiseren.

Deel dit bericht met je vrienden!