zondag 5 december 2021

Alles over Papendrecht

Sneeuwpret

23 februari 2011
Van 14:00 uur tot en met 16:00 uur

Vandaag kunnen kinderen, kleinkinderen en volwassenen creatief aan de slag. Woonkracht10 stort een enorme hoeveelheid sneeuw voor een wedstrijd "sneeuwpoppen maken". Voor de sneeuw en accessoires als wortels, bezems en hoedjes wordt gezorgd.

Koffie en lekkers
Houdt u zelf niet zo van sneeuwpoppen maken en van de kou? Ook dan bent u van harte welkom. Er is een heerlijk verwarmd terras en medewerkers van Woonkracht10 trakteren u graag op koffie en iets lekkers. Vanaf het terras heeft u goed zicht op de sneeuwpret.

Aanmelden
U kunt zich met maximaal vier personen aanmelden voor de wedstrijd sneeuwpoppen maken. Dit kan per e-mail of per telefoon. Na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging en meer informatie. Een deskundige jury waar ook de wethouder deel vanuit maakt kiest de drie mooiste sneeuwpoppen. De winnaars ontvangen een bijzondere prijs. 

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Woonkracht10

op de Schooldwarsstraat (De Oude School)

078 - 6442222

sneeuwpret@woonkracht10.nl www.woonkracht10.nl
Deel dit bericht met je vrienden!