Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Voorronde Cruyff Courts Kampioenen

Voorronde Cruyff Courts Kampioenen

03 maart 2011
Van donderdag 03 maart 2011 tot en met vrijdag 04 maart 2011


Vandaag vindt deze voorronde van het Cruyff Courts Kampioenen 6 vs 6 plaats. Cruyff Courts Kampioenen 6 vs 6 is hét schoolstraatvoetbaltoernooi voor jongens en meisjes uit groep 7 en 8 van het reguliere basisonderwijs. Dit toernooi wordt voor de vijfde keer op de Cruyff Courts door heel Nederland georganiseerd.

De deelnemende teams zijn afkomstig van diverse scholen uit Papendrecht. Het winnende team van het toernooi gaat in het voorjaar van 2011 naar de Regiofinales. De winnaars van deze toernooien plaatsen zich uiteindelijk voor de Finale in Amsterdam, waar wordt gestreden om de titel 'Cruyff Court Kampioen 6vs.6 van Nederland 2011'.

Sportiviteit en samenspelen zijn belangrijker dan winnen. Daarom wordt bij iedere voorronde de Fair Play Award uitgereikt. Het team dat zich het sportiefst gedraagt op en buiten het veld wint deze prijs.

Info

Organisator:

Adres:

Gemeente Papendrecht i.s.m. de Johan Cruyff Foundation

op het Cruyff Court aan de Oostkil

Deel dit bericht met je vrienden!