Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

Murth Mossel 1e pers. enkelv.

Murth Mossel 1e pers. enkelv.

05 maart 2011
Van 20:15 uur tot en met 00:00 uur

Na een succesvol eerste seizoen, staat Murth Mossel nu in het theater met de reprise van zijn tweede avondvullende cabaretvoorstelling: '1e pers. enkelv.'.

Murth is bekend van onder andere Comedytrain en van de Cabarestafette. Als 'Murth the Man-o-Script' staat hij bekend als een van de beste Nederlandse rappers. Om dit talent tot uiting te brengen maakt Murth deel uit van de rapgroep Flinke Namen. Zij scoorden een hit met de track "Wolken" en ‘Als Zij Langsloopt’.

In het seizoen 2009-2010 stond Murth in het theater met zijn tweede avondvullende voorstelling: '1e pers. enkelv.' en in het seizoen 2010 -2011 gaat hij hiermee in reprise. In '1e pers. enkelv.' krijgen we wederom grappige verhalen en scherpe observaties voorgeschoteld...á la Murth natuurlijk.

Kaarten zijn te reserveren via de website of telefonisch.

Deel dit bericht met je vrienden!