Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Debat Jongeren vs Ouderen

Debat Jongeren vs Ouderen

11 maart 2011
Van 13:30 uur tot en met 00:00 uur

Twee jaar geleden heeft de Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht i.s.m. scholieren van het Willem de Zwijger College een debat “Jongeren vs Ouderen” georganiseerd. De meeste van deze scholieren zijn inmiddels studenten maar één van hen is nog steeds actief als vrijwilliger bij de S.W.O.P. Naast zijn werkzaamheden als mobiele telefoontrainer voor 55+’ers trekt hij wederom de stoute schoenen aan om een debatmiddag organiseren.

Tijdens deze debatmiddag staat met nadruk het spel debatteren centraal. U wordt uitgenodigd voor een gezellige en verbaal uitdagende middag! Doet u mee? Wij zijn op zoek naar zoveel mogelijk 55+’ers die als groep de uitdaging aan durven gaan tegen deze jongeren. Maak van uw hart geen moordkuil en grijp deze kans om de jongeren wat te leren op het gebied van debatteren!

De stellingen die aan bod komen zullen over maatschappelijke kwesties gaan die beide doelgroepen bezig houden. Bent u geïnteresseerd om aan het debat deel te nemen dan kunt u zich tot 15 februari opgegeven bij Pauline van der Kraan.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (SWOP)

Het Dienstencentrum aan de Gerbrandystraat 31

615 47 41

www.swopapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!