Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

In gesprek met islamitische stadsgenoten

In gesprek met islamitische stadsgenoten

14 maart 2011
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

Open en vriendschappelijke sfeer
In de Bethlehemkerk hebben we al een aantal ontmoetingsavonden met islamitische stadsgenoten gehad. We komen bij elkaar in een sfeer van wederzijds respect en hopen elkaar te ontmoeten rond pittige gespreksthema’s. Zo spraken we over het gebed, de doop, het reciteren van de Koran en politiek.

Belangrijkste Kritiek op Christendom
Dit jaar zetten we deze inmiddels kleine traditie voort. U bent van harte welkom. Naast een meer politiek onderwerp willen we spreken over misschien wel de belangrijkste kritiek van de islam op het christendom: de leer van de drie-eenheid. Maar u hoeft hier niet van te schrikken: het wordt geen avond voor geleerden en kenners! Verder zien we waar het ongetwijfeld boeiende gesprek ons brengt.

Voor wie?
Deze gespreksavonden zijn voor iedereen met belangstelling voor de ontmoeting tussen geloofstradities.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

PKN Papendrecht

in de Palm aan de Van der Palmstraat

www.pknpapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!