Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Presentatie Home of Hope

Presentatie Home of Hope

19 maart 2011
Van 09:00 uur tot en met 00:00 uur

In juli van dit jaar gaat een groep van 18 jongeren uit Papendrecht en omgeving naar Tamale in Ghana om daar mee te helpen met de bouw van het Home of Hope. Dat is een huis, waar jongeren uit omliggende dorpen van Tamale tijdens de schoolperiode verblijven, om zo het voortgezet onderwijs te kunnen volgen.

Vandaag zullen de jongeren zich in Winkelcentrum Westpolder presenteren. Tijdens deze presentatie zullen zij allerlei zaken te koop aanbieden om op deze manier hun reis te bekostigen. U kunt bij hen knuffels, broodjes knakworst, snoep en blocnotes kopen. Ook kunt u een baksteen kopen, waarmee de bouw van het Home of Hope symbolisch wordt weergegeven. Tenslotte kunt u bij hen uw statiegeldbonnen afgeven, waarmee u op een bijna ongemerkte wijze de actie kunt steunen.

Natuurlijk willen zij u ook allerlei informatie geven over het Home of Hope en de activiteiten tijdens hun reis. Wanneer u een voorproefje wilt, kunt u op de website terecht.

Deel dit bericht met je vrienden!