Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

Themamiddag Wonen in Papendrecht

Themamiddag Wonen in Papendrecht

19 mei 2011
Van 14:00 uur tot en met 00:00 uur

U wordt een dagje ouder en u gaat nadenken over de toekomst, omdat u uw huis te groot vindt of uw tuin te bewerkelijk. U wilt voorbereid zijn op de toekomst en u denkt misschien aan gelijkvloers wonen. Of misschien heeft u (meer) zorg nodig. Wat zijn dan de mogelijkheden in Papendrecht?

De ouderenadviseur van de SWOP, Monique Aertssen en Marion Dessens van Woonkracht10 geven u informatie over diverse woonmogelijkheden in Papendrecht. U kunt denken aan seniorenwoningen, aanleunwoningen en verzorgingshuizen. Tevens zullen zij u informeren over inschrijvingen, wachtlijsten, criteria etc. Uiteraard is er voldoende mogelijkheid voor het stellen van vragen.

De toegang is € 2,00 (inclusief een kopje koffie/thee). Vooraf opgeven wordt zeer op prijs gesteld om teleurstelling te voorkomen. Voor inlichtingen of inschrijven van deze middag kunt u terecht bij Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (SWOP)

Het Dienstencentrum aan de Gerbrandystraat 31

615 47 41

www.swopapendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!