Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

korenmanifestatie

Korenmanifestatie

28 mei 2011
Van 10:00 uur tot en met 18:00 uur

2011 is het jaar dat de KCZB 125 jaar bestaat. Dat laat deze bond niet zo maar aan haar voorbij gaan. Dit landelijke evenement bestaat uit drie rondes waar de koren voor elkaar en voor publiek zingen, afgewisseld met "Fris en Vocaal". De korendag eindigt met een gezamenlijk concert.

Net als de manifestatie Gaandeweg in 2009 zullen de koren voor koren optreden en zal dit afgewisseld worden met een educatief element. Deskundigen uit de muziekcommissie en daarbuiten brengen een programma met stemvorming, ritme, bijzondere klanken en koorvorming waar de koorleden en hun dirigenten de komende jaren veel aan zullen hebben.

Om vijf uur komen alle koren bij elkaar en zullen een gezamenlijk concert ten gehore brengen. Vier tot vijf koren uit verschillende koorsoorten zullen optreden met een kort karakteristiek werk uit hun eigen repertoire, afgewisseld met meerstemmige samenzang.

Kijk voor meer informatie op de website van KCZB.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Hr. C. Resseler

in de Bethlehemkerk, de Morgensterkerk, de Elimkerk, de RK-Kerk en de Sionskerk

c.resseler@hccnet.nl www.kczb.info
Deel dit bericht met je vrienden!