zondag 28 november 2021

Alles over Papendrecht

Arreslees en koetsen bezichtigen

Arreslees en koetsen bezichtigen

02 juni 2011
Van 15:30 uur tot en met 00:00 uur

Vandaag zijn op het terrein van de Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard (NVWA) een flink aantal koetsen en arreslees uit de Alblasserwaard te bewonderen van Arresleevereniging Glijen en Rijen uit de Alblasserwaard.

Zij houden een tocht door een groot deel van de Alblasserwaard en zullen aan het einde van de dag een rustmoment hebben bij het Streeknatuurcentrum Alblasserwaard van de NVWA. Naar verwachting komen de koetsen en arreslees aan rond 15.30 uur en zijn ongeveer 1 a 1,5 uur te bewonderen.

Wilt u de koetsen en arreslees uit grootmoeders tijd eens van dichtbij bewonderen of mooie plaatjes maken dan bent u van harte welkom bij de NVWA. Voor meer informatie zie ook de website of bel met tel. 0184 – 412 618.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard

Streeknatuurcentrum Alblasserwaard aan de Matenaweg 1

691 20 38

www.nvwa.nl
Deel dit bericht met je vrienden!