zondag 28 november 2021

Alles over Papendrecht

1daagse cursus: Voorbereid Bevallen

1daagse cursus: Voorbereid Bevallen

25 juni 2011
Van 09:30 uur tot en met 16:00 uur

Voorbereid Bevallen biedt een korte, krachtige cursus aan voor aanstaande ouders die zich samen willen voorbereiden op de komst van hun kind. Jullie krijgen uitgebreide informatie over wat er tijdens de bevalling gebeurt en hoe je daarmee om kunt gaan. We praten met elkaar over pijn en pijnbeleving, eventuele angst en vragen kunnen besproken worden. Ook is er veel aandacht voor de rol van de partner, zodat deze actief betrokken kan zijn tijdens de bevalling. De fysieke oefeningen bereiden jullie voor op het omgaan met weeën. De opgedane kennis vergroot je bewustzijn en assertiviteit hierdoor kun je keuzes maken die bij jullie passen.

Het doel van Voorbereid Bevallen is de onderlinge samenwerking tussen de aanstaande ouders versterken, het gevoel van rust en vertrouwen vergroten en het creëren van meer ontspanning tijdens de bevalling.

De groep bestaat uit maximaal zeven stellen. De kosten bedragen € 150,- per stel. Dit is inclusief koffie/thee, lunch en de informatiemap. Aanmelden kan telefonisch. Bij aanmelding wordt een voorlopige cursusdatum en – plaats (Papendrecht of Gorinchem) doorgegeven. Voor meer informatie zie de website.

Omdat de cursusdagen snel vol kunnen zitten, wordt aangeraden je tijdig aan te melden. Het is raadzaam de cursus te volgen bij een zwangerschapsduur van tenminste 30 weken.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Lisa 't Hart

hoor je bij aanmelden

06- 21 58 76 86

info@voorbereidbevallen.nl www.voorbereidbevallen.nl
Deel dit bericht met je vrienden!