maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

Kinderinspraak speeltoestellen

29 juni 2011
Van 14:00 uur tot en met 16:00 uur

Kinderen uit de wijk Kraaihoek/Middenpolder van 3 t/m 12 jaar kunnen vandaag komen vertellen welke speeltoestellen zij het leukst vinden. Dit jaar kijkt de gemeente naar alle speelplekken in de wijk Kraaihoek-Middenpolder: is het veilig en leuk om te spelen? Zijn de speeltoestellen geschikt voor de leeftijden van de kinderen die in de wijk wonen: zijn de toestellen niet te kinderachtig of juist voor te grote kinderen?

Alle kinderen van 3 t/m 12 jaar in de wijk Kraaihoek-Middenpolder kunnen laten weten wat voor speeltoestellen zij het leukste vinden. Tegen inlevering van ‘het verlanglijstje met speeltoestellen’ krijgen de kinderen gratis toegang en een ijsje bij speeltuinvereniging De Zonnebloem.

Met alle reacties van de kinderen (her)ontwerpt de gemeente Papendrecht de speelplekken.

Deel dit bericht met je vrienden!