zondag 28 november 2021

Alles over Papendrecht

Informatie-avond nieuw sportcentrum

Informatie-avond nieuw sportcentrum

29 juni 2011
Van 19:30 uur tot en met 21:00 uur

De informatie-avond is voor inwoners, (sport)verenigingen en andere belangstellenden en gaat over het nieuwe sportcentrum.

Enkele weken geleden maakte de gemeente bekend dat het ontwerp van de firma Pellikaan BV uit Tilburg gekozen is als het plan dat het beste voldeed aan de vooraf gestelde eisen. Het besluit en het ontwerp worden deze avond door vertegenwoordigers van gemeente en Pellikaan uitgebreid toegelicht. Ook wordt veel beeldmateriaal getoond. Belangstellenden zijn vanaf 19.00 uur van harte welkom. Uiteraard is er gelegenheid om vragen te stellen.

Vanaf dinsdag 28 juni wordt huis aan huis in Papendrecht een nieuwsbrief verspreid met daarin veel informatie over en beelden van het nieuwe sportcentrum in Papendrecht. De nieuwsbrief wordt ook toegestuurd aan mensen en instanties die betrokken zijn bij het nieuwe sportcentrum en/of hebben aangegeven op de hoogte te willen worden gehouden. Het kan daardoor voorkomen dat de nieuwsbrief op sommige adressen in Papendrecht dubbel wordt bezorgd. Meer informatie over het sportcentrum staat op de website.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

gemeente Papendrecht

in hotel Golden Tulip

www.papendrecht.nl/sportcentrum
Deel dit bericht met je vrienden!